Lähde: Barcelonan tähtipuolustaja Juventuksen tähtäimessä

© Kuva: Getty Images

Barcelonan tähtipuolustaja Jordi Alba on tuorempien siirtohuhujen mukaan Juventuksen tähtäimessä, CalcioMercato.it uutisoi.

Barcelonan ja Juventuksen ollaan kerrottu hierovan useita pelaajakauppoja viimeisten viikkojen aikana. Arthurin, Arturo Vidalin, Nelson Semedon, Miralem Pjanicin ja Mattia De Sciglion ollaan kaikkien huhuiltu vaihtavan maisemaa kuluvan kauden jälkeen.

Espanjan maajoukkuepuolustaja Alba on saattanut mahtua myös Juventuksen kohdelistalle, mutta hän on varmasti yksi Barcelonan epätodennäköisimmistä lähtijöistä tänä kesänä.

Juventus uskoo saavansa useita siirtotarjouksia brassipuolustaja Alex Sandrosta, minkä takia se on ottanut myös Alban tarkkailuun. Jos Sandro päättää lähteä Torinosta, pyrkii Juventus korvaamaan hänet joko Alballa tai Chelsean Emerson Palmierilla, CalcioMercato kertoo.

31-vuotiaan laitapuolustajan sopimus Camp Noulla ulottuu vuoteen 2024 saakka, eikä Barcelonalla ole todennäköisesti aikomusta kaupata yhtä joukkueensa pitkäaikaisinta pelaajaa. Korkean profiilin vaihtokauppa voisi kenties olla ainut mahdollinen ratkaisu kyseisen yllätyssiirron toteutumiselle.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!