Lähde: Real Madridiin huhuttu Bayern Münchenin pelaaja asetti jälleen uuden ehdon – suostuu pelaamaan vain tällä pelipaikalla

© Kuva: Getty Images

David Alaba poistuu Bayern Münchenistä kuluvan kauden jälkeen. Alaba kertoi päätöksestään julkisesti aiemmin helmikuussa.

28-vuotiaan Alaban sopimus Bayernin kanssa päättyy kesällä, eikä itävaltalaispelaaja ole suostunut seuran jatkosopimustarjouksiin.

Siirtohuhuissa Alabaa on yhdistetty etenkin Real Madridiin. Madridilaismedioiden mukaan Alaba ja Real Madrid olisivat jo päässeet yhteisymmärrykseen sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista, vaikkei Alaba myöntänytkään asiaa lehdistölle.

Englantilaislähteiden mukaan Alaba vaatii uudelta seuraltaan noin 22 miljoonan euron vuosipalkkaa ja viisivuotista sopimusta.

Le Parisienin mukaan Alaba on asettanut jälleen uuden ehdon uuteen sopimukseensa. Alaba haluaa nimittäin pelata vain keskikentällä, eikä puolustuksessa. Alaba kykenee pelaamaan topparina, laitapuolustajana ja keskikenttäpelaajana, mutta haluaa pelata uudessa seurassaan vain keskikentällä.

Tällä kaudella Alaba on pelannut valtaosan otteluista topparina.

Myös PSG:n kerrotaan tehneen tarjouksen Alaballe.


PÄIVÄN VIHJE: PSG – BAYERN MÜNCHEN

Pariisin kevätilta tarjoaa aivan uskomattoman herkulliset lähtökohdat PSG – Bayern München -matsille