Barcelona on nostanut Sergio Akiemen seuran edustusmiehistöön. Barcan B-joukkueen vasen puolustaja nähdään kokoonpanossa tänään lauantaina Eibaria vastaan.

Akieme hälytettiin ykkösmiehistöön reserveistä pikahälytyksellä luottopakki Jordi Alban loukkaantumisen takia. 22-vuotias Akieme on pelannut tällä kaudella 22 ottelua reserveissä Espanjan kolmannella sarjatasolla.

Katalonialaisseuran avainpuolustaja Alban loukkasi lähentäjälihaksensa lauantaina Getafea vastaan. Barcelona ei antanut tarkempaa arviota Alban paluusta, mutta Catalunya Ràdion mukaan espanjalaista odottaa noin kolmen viikon mittainen sairasloma.

Kesällä Barcaan Rayo Vallecanosta siirtynyt Akieme on syntynyt Madridissa, mutta hänen vanhempanasa ovat päiväntasaajanguinealaisia. Lapsuusvuotensa Akieme pelasi Getafessa ja Rayossa ja edusti Espanjaa U19-maajoukkueikään asti.

Football Espana -sivuston mukaan kaksivuotisen sopimuksen Barcan kanssa kesällä solminut Akieme tuskin nousee kuitenkaan avauskokoonpanoon, vaan Junior Firpo, 23, avannee vasempana pakkina.