Argentiinalaishyökkääjä Sergio Agüero, 33, haluaa lähteä Barcelonasta, vaikka hän on ollut seuran listoilla vasta kahden ja puolen kuukauden ajan. LaLigaan häntä ei ole virallisesti vielä edes rekisteröity. Toimittaja Phil Kitromilides kertoi maanantaiaamuna podcast-lähetyksessään, että hänen lähteidensä mukaan Agüero etsii tietä ulos Kataloniasta.

Syy Agüeron lähtöhaluihin on Lionel Messi, 34, ja tämän siirtyminen Ranskan pääsarjassa pelaavaan Paris Saint-Germainiin. Agüero ei tiettävästi viihdy Barcelonassa ilman hyvää ystäväänsä.

Kitromilides juontaa Spanish Football Podcastia yhdessä Sid Lowen kanssa. Kitromilides sanoi, että Agüeron toiveissa olisi matka Atlantin valtameren toiselle puolelle MLS-liigaan. Vaikka MLS on viime vuosina nostanut imagoaan ja parantunut urheilullisesti, se on yhä eurooppalaisten fanien mielikuvissa jäähdyttelysarja.

MLS-siirtoa voitaisiin pitää yllättävänä, sillä Agüeron isä, Leonel del Castillo, väitti kesäkuun alussa, että valioliigaseuroissakin olisi ollut vielä kiinnostusta. Del Castillo mainitsi esimerkkeinä Arsenalin ja Chelsean. Tällä hetkellä Agüero kärsii loukkaantumisesta.