Saksalaisteini teki ainutlaatuista historiaa hullussa Mestarien liigan ottelussa Sevillassa – Valmentaja: ”En ole ikinä kokenut tällaista peliä”

© Kuva: Getty Images

Mestarien liigan lohkovaiheen ensimmäisen pelipäivän alkuillan ottelusta Sevilla-Salzburg tuli lievästi sanottunakin hullu peli. Tasatulos 1-1 ei sinänsä ole maailmoja mullistava, mutta se, että ensimmäisellä puoliajalla nähtiin peräti neljä rangaistuspotkua, oli historiallista. Koskaan ennen ei yhdessä Mestarien liiga -ottelussa ole vihelletty niin montaa pilkkua, saati sitten samalla puoliajalla.

Koska neljästä rankkarista vain kaksi meni maaliin ja Salzburg missasi niistä kaksi – ampuen yhden ohi ja toisen tolppaan – tuli Sevillasta ensimmäinen joukkue Mestarien liigan historiassa, joka ei hävinnyt ottelua, jossa sitä vastaan on tuomittu kolme pilkkua. Tätä taustaa vasten Sevilla saa siis olla tyytyväinen, ja Salzburg puolestaan hieman pettynyt.

– Jos joku olisi sanonut ennen peliä, että saamme täältä mukaamme pisteen, olisin ottanut sen ilman muuta. Olen erittäin ylpeä tämän nuoren joukkueen esityksestä, Salzburgin 33-vuotias saksalaisvalmentaja Matthias Jaissle totesi pelin jälkeen medialle AS:n mukaan.

– En ollut ikinä kokenut ottelua, jossa vihelletään neljä rankkaria. Harmi, että missasimme kolmesta pilkusta kaksi, sillä ne olisivat voineet tuoda meille voiton. Olen silti tyytyväinen pelaajieni suoritukseen.

Historiaa teki myös Salzburgin 19-vuotias hyökkääjälupaus Karim Adeyemi, sillä hänestä tuli ensimmäinen pelaaja Mestarien liigan historiassa, joka on hankkinut joukkueelleen kolme rangaistuspotkua yhdessä ottelussa. Kolmesti rikottu Adeyemi hankki pilkkunsa vieläpä vain 25 minuutin sisällä.

– Mitä voin sanoa kolmesta rankkarista? En tehnyt ensimmäisestä maalia ja toisesta ei tarvinnut keskustella. Kolmannen piti ehdottomasti ampua jälleen hänen, oman rankkarinsa missannut Adeyemi totesi kroatialaiseen Luka Suciciin viitaten.

Salzburg pääsi toisella jaksolla ylivoimalle, kun Sevillan Youssef En-Nesyri ajettiin ulos toisella varoituksella. Voittoa se ei silti pystynyt nappaamaan.

– Sevilla puolusti kuudella tai seitsellä miehellä alhaalla, ja se mutkisti peliämme. Heidän pelaajansa ovat isoja ja vahvoja, Adeyemi lisäsi.

Adeyemi on tehnyt tällä kaudella Itävallan pääsarjan seitsemässä ottelussaan kuusi maalia ja syöttänyt yhden. Hän voisi edustaa maajoukkuetasolla myös isänsä kotimaata Nigeriaa tai äitinsä kotimaata Romaniaa, mutta maajoukkuevalinta kohdistui Saksaan. Adeyemi pelasi ensi kerran A-maajoukkuetasolla syyskuun MM-karsintaottelussa Armeniaa vastaan ja teki Saksalle heti debyytissään yhden maalinkin (lopputulos 6-0-murskavoitto).

Lähde: AS


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004