Punainen kortti ja neljä rangaistuspotkua – Mestarien liiga lähti vauhdikkaasti käyntiin Andalusiassa

© Kuva: Getty Images

Sevilla aloitti urakkansa Mestarien liigan lohkovaiheessa tiistai-iltana Pizjuánilla isännöityään RB Salzburgia Pizjuánilla. Vauhdikas ottelu päättyi 1-1 -tasapeliin.

Ottelun ensimmäisellä jaksolla nähtiin peräti neljä rangaistuspotkua. Kyseessä on ensimmäinen kerta Mestarien liigan historiassa, kun samassa ottelussa vihelletään neljä pilkkua.

RB Salzburg sai ensimmäinen rangaistuspotkunsa 13. minuutilla, kun Diego Carlos kaatoi Karim Adeyemin boksin rajalla. Rike katsottiin VAR:lta ja pallo vietiin pilkulle, mutta Adeyemin laukaus viuhui ohi maalin.

Seuraavaa rangaistuspotkua jouduttiin odottamaan kahdeksan minuutin ajan. Sevillan kapteeni Jesús Navas työnsi Adeyemin turhaan maahan boksissa, vaikka peliväline oli menossa rajasta yli. Pallo pilkulle ja Luka Sučić vei vieraat johtoon.

37. minuutilla RB Salzburgille vihellettiin kolmas rangaistuspotku, kun Sevilla-vahti Bono hölmöili kaataessaan Adeyemin pallontavoittelutilanteessa. Sučić asettui laukomaan, mutta laukaus osui tolppaan ja Sevilla pelastui toistamiseen.

Kolme rangaistuspotkua ei ollut suinkaan riittävä määrä, sillä myös Sevilla sai rangaistuspotkun 42. minuutilla. Ivan Rakitic laukoi pallon maaliin ja nosti Sevillan tasoihin.

Toisen jakson alussa Sevillan Youssef En-Nesyri sai toisen keltaisen kortin filmaamisesta. En-Nesyri kalasteli rangaistuspotkua, mutta tuomari näki sen ja antoi pelaajalle välittömästi toisen varoituksen ja sen myötä punaisen kortin. Sevilla pelasi toisen jakson vajaamiehisenä ja RB Salzburg otti pelin haltuunsa, mutta ei onnistunut voittomaalin teossa.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004