Pelaaja vahvisti itse: Barcelona neuvotteli kesällä Teemu Pukin joukkuekaverin hankkimisesta

© Kuva: Getty Images

Sergiño Dest pelasi kahdeksannen ottelunsa ja teki ensimmäisen maalinsa Barcelonan paidassa viime tiistaina. Toisinkin voisi olla.

Barca osti 20-vuotiaan Destin Ajaxista 21 miljoonalla eurolla 1. lokakuuta. Nyt saatiin vahvistus sille, ettei Dest ollut Barcelonan ainoa vaihtoehto.

Samoihin aikoihin Barca kävi neuvotteluja myös Norwichin Max Aaronsin kanssa. Teemu Pukin joukkuekaveri vahvisti neuvottelut Guillem Balaguén haastattelussa Can We Come In -podcastissa.

– Siinä oli paljon puhetta, ja ne olivat aika hullut pari viikkoa, kun kaikki räjähti käsiin, Aarons sanoi Pink Unin mukaan, kun Balagué kysyi, miltä tuntui kun Barcelona oli perässä.

– Se oli uskomatonta, että minut yhdistettiin maailman suurimpaan seuraan.

– Tulee vielä aika, kun voin sanoa enemmän ja kertoa yksityiskohtia. Joka tapauksessa, kun se kiinnostus päättyi, en voinut olla pettynyt tai surullinen. Minulla on paikka Norwichissa ja pelaan niin hyvin kuin pystyn. Se on minulle tärkeää tällä hetkellä.

– Oli vähän vaikeaa [palata normaaliin arkeen neuvottelujen jälkeen]. Tuon kokoisen seuran kolkuttaessa ovelle pää voi mennä ihan sekaisin. Valehtelisin jos väittäisin, ettei se tullut ajatuksiini. Minä olen kuitenkin vasta 20-vuotias, ja tilaisuuksia tulee.

Niin ikään 20-vuotias Aarons on Destin tavoin vikkelä ja pallovarma oikea pakki. Transfermarktin mukaan englantilaisen siirtomarkkina-arvo on tällä hetkellä 22 miljoonaa euroa.


PÄIVÄN VIHJE: FULHAM – MANCHESTER UNITED

Jääkö ManU telineisiin Lontoon kaatosateessa?