Kylian Mbappé esitellään Real Madridin uutena pelaajana 16. heinäkuuta, kertoo Athletic.

Los Blancos esittelee siis odotetun tähtihankintansa kaksi päivää EM-finaalin jälkeen.

Madridilla on ollut tapana esitellä uudet pelaajansa kannattajilleen stadionillaan. Vuonna 2009 yli 80 000 ihmistä saapui Santiago Bernabéulle seuraamaan Cristiano Ronaldon julkistustilaisuutta.

Real Madrid ilmoitti kesäkuun alussa, että se on tehnyt viisivuotisen sopimuksen Mbappén, 25, kanssa. Ranskan maajoukkuekapteeni siirtyy seuraan Paris Saint-Germainista, jossa hänen sopimuksensa päättyy tänä kesänä.

Madrid ei siis maksa hänestä siirtokorvausta. Lehtitietojen mukaan Mbappésta tulee kuitenkin yksi joukkueen parhaiten palkatuista pelaajista, minkä lisäksi hänelle maksetaan tähtitieteellinen allekirjoitusbonus.

LUE MYÖS!