Thibaut Courtois on pelannut tällä kaudella vain kolme ottelua.

Courtois loukkasi vakavasti polvensa viime elokuussa. Belgialaisvahti oli palaamassa pelikentille maalis-huhtikuun vaihteessa, mutta sai tuolloin uuden polvivamman. Paluu venyi lopulta toukokuun alkuun.

Madridilaismedian mukaan Carlo Ancelottin on määrä peluuttaa Courtois’ta lauantaina Mestarien liigan finaalissa.

Courtois kertoi AS:n haastattelussa tehneensä paljon töitä kuntosalin puolella.

– Tunnen kroppani. Tiesin pystyväni vaikka mihin, ja sen vuoksi en menettänyt toivoani. Tiesin voivani kehittyä entistä paremmaksi. Olen saanut lihasmassaa jalkoihin suojelemaan polviani. Sen vuoksi liikkeissäni on enemmän nopeutta ja voimaa. Käytin poissaoloaikani hyväksi ja vahvistin kroppani keskiosaa.

Ancelotti nimesi Courtois’n ensimmäistä kertaa tolppien väliin Cádiz-ottelussa. Courtois kertoi päässeensä nopeasti pelirytmiin.

– Cádiz-ottelu oli kysymysmerkki, mutta sitten, kun pelasin ensimmäisen ottelun, tuli toinen ottelu ja minusta tuntui samalta kuin aina. Minusta tuntui kuin en olisi missään vaiheessa ollut loukkaantuneena. Haluan luoda turvallisuuden tunnetta valmentajalle ja joukkuetovereilleni.

LUE MYÖS