Real Madridin puolustaja Dani Carvajal sanoo, että muu joukkue on yrittänyt saada keskikenttäpelaaja Toni Kroosin muuttamaan mielensä.

Kroos, 34, kertoi tällä viikolla, että hän lopettaa uransa kesän EM-kisojen jälkeen.

Saksalaistähti on voittanut tällä kaudella Madridin kanssa La Ligan sekä Espanjan supercupin, ja Los Blancos pelaa vielä Mestarien liigan finaalissa Borussia Dortmundia vastaan. Kroosin viimeinen ottelu Madridin kotikentällä, lauantain sarjapeli Real Betisiä vastaan on loppuunmyyty.

– Me yritimme, me yritimme. Mutta se on monimutkaista. Me tiesimme eilen jo, että hän ei aio jatkaa, sanoi Carvajal tiistaina AS:n mukaan.

– Me tiedämme, millainen hän ja hänen mentaliteettinsa on, kuinka ehdoton hän on päätöksissään.

– Olemme surullisia, koska pääsemme nauttimaan hänestä enää kahden pelin ajan Real Madridissa. Me kunnioitamme hänen päätöstään. Hän on lopulta se, joka päättää, miten, missä ja milloin hän lopettaa. Meidän on tuettava häntä ja oltava onnellisia hänen puolesta.

LUE MYÖS!