Jan Oblak saattaa jättää Atléticon kesän siirtoikkunassa, kertoo Relevo.

Relevon saamien tietojen mukaan Oblak ja Atlético ovat samaa mieltä siitä, että jos maalivahti saa mielenkiintoisen tarjouksen, aikovat kummatkin osapuolet katsoa sen tarkasti läpi.

Oblak ei aio kuitenkaan pakottaa Atléticoa myyntiin, vaan siirto toteutuu ainoastaan siinä tapauksessa, jos molemmat osapuolet pitävät mahdollista tarjousta riittävän hyvänä.

Oblakin, 31, nykyinen sopimus Atléticon kanssa päättyy kesällä 2028. Slovenialaisvahti on edustanut Atléticoa noin kymmenen vuoden ajan. 443 virallista ottelua Atléticossa pelannutta Oblakia pidetään yleisesti seurahistorian parhaana maalivahtina.

Relevon mukaan Atlético on kiinnostunut Valencian Giorgi Mamardashvilistä. Valencia joutunee myymään kesällä ainakin yhden avainpelaajansa. Mamardashvili totesi viikonloppuna, ettei vielä tiedä, jääkö hän ensi kaudeksi Valenciaan. Valencia on asettanut tähtimaalivahdilleen 30 miljoonan euron hintalapun.

LUE MYÖS