Robert Lewandowskin nykyinen sopimus Barcelonan kanssa kattaa kaksi seuraavaa kautta.

Lewandowskin peliesitykset ovat jättäneet tällä kaudella usein parantamisen varaa. Kaikki kilpailut mukaan luettuna 45 otteluun on syntynyt 24 maalia, mutta kautta on silti helppo pitää kaksijakoisena.

Mundo Deportivon mukaan Barcelona ei laittaisi suinkaan vastaan, jos Lewandowski haluaisi jättää seuran kuluvan kauden jälkeen.

Lewandowskin palkka nousee jälleen ensi kaudella, eikä Barcelona ole lähtökohtaisesti halukas maksamaan hyökkääjälleen yli 30 miljoonan euron bruttovuosipalkkaa ennakko-odotuksiin nähden varsin heikon kauden jälkeen.

Lehden mukaan Barcelona tiedostaa, ettei Lewandowskin peliesitykset todennäköisesti parane ensi kaudella – päinvastoin. Barcelona tarvitsee tilaa palkkakattoonsa, jonka vuoksi Lewandowskin lähtö olisi seuralle kuin lottovoitto. Lewandowski ei ole kuitenkaan halukas jättämään Barcelonaa.

LUE MYÖS