Barcelonan laitapuolustaja João Cancelo sanoo, että hänelle on lähetetty todella törkeitä viestejä sen jälkeen, kun joukkue putosi tällä viikolla Mestarien liigasta.

Cancelo, 29, ja kumppanit hävisivät tiistaina Paris Saint-Germainille 1-4 ja kärsivät siten yhteismaalein 4-6-häviön puolivälierissä.

Portugalilaispakki aiheutti toisessa osassa rangaistuspotkun, josta Kylian Mbappé laukoi otteluparin voittomaalin. Cancelo kertoi ESPN:n haastattelussa, että häntä ja hänen perhettään on uhkailtu sen jälkeen somessa.

– Ihmiset sanovat kaikenlaista. Ihmiset ovat Instagramissa toivoneet kuolemaa tyttärelleni, joka ei ole vielä edes syntynyt.

– He eivät sanoisi sitä minulle päin naamaa, koska meillä olisi ongelma, mutta kommenteissa he kirjoittavat mitä haluavat.

– He solvaavat kumppaniani ja tytärtäni. Tämä on julma maailma, ja sen kanssa on opittava elämään. Minä tiedän, miten se toimii, mutta en tiedä, mitä voisi enää sanoa.

– Kuoleman toivominen vauvalle on todella vakavaa. Ihmiset eivät ajattele sitä ihmistä, jonka he näkevät jalkapalloilijana televisiossa. Mekin olemme ihmisiä, olemme ihan samanlaisia.

LUE MYÖS!