Rafa Márquez nousee Barcelonan edustusjoukkueen päävalmentajaksi, jos seurajohto ei onnistu suostuttelemaan Xavia jäämään pestiinsä, kertoo Sport.

Sportin saamien tietojen mukaan Barcelona on päättänyt tehdä kaikkensa suostutellakseen Xavia jäämään päävalmentajan paikalle.

Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta on todennut toistuvasti julkisuudessa haluavansa Xavin muuttavan päätöstään ja jäävänsä joukkueen päävalmentajaksi.

Katalonialaismedian mukaan Barcelonan pelaajat uskovat Xavin lopulta pyörtävän päätöksensä ja jäävänsä seuraan, mutta Xavi on itse kertonut toistuvasti mediassa, ettei hän ole muuttanut päätöstään.

Xavi ilmoitti tammikuun lopussa poistuvansa Barcelonan peräsimestä kuluvan kauden jälkeen, vaikka luotsin sopimus kattaa vielä ensi kauden.

Márquez, 45, valmentaa Barcelonan kakkosjoukkuetta. Seurajohto on tyytyväinen sarjanoususta taistelevan kakkosjoukkueen pelaamiseen ja tuloksiin. Sportin mukaan seurajohto arvostaa etenkin sitä, miten hyvin Márquez tuntee Barcelonan nuoret pelaajat.

Márquez kykenee sopeutumaan siihen, että Barcelona on taloudellisesti huonossa asemassa, eikä luotsi vaatisi suuria hankintoja.

LUE MYÖS