Barcelona etsi viime kesänä laadukasta vahvistusta keskikentälleen. 

Barcelonan päävalmentaja Xavi halusi hankkia joko Joshua Kimmichin tai Martin Zubimendin keskikentälle, mutta lopulta seuralla ei ollut varaa kumpaankaan vaihtoehtoon.

Talousvaikeuksien kanssa kamppaileva Barcelona päätyi merkittävästi halvempaan ratkaisuun hankittuaan Oriol Romeun muutamalla miljoonalla eurolla Gironasta. Romeu sai alkukaudella vastuuta, mutta on sittemmin jäänyt täysin olemattomalle peliajalle Xavin alaisuudessa.

Gironan urheilutoimenjohtaja Quique Cárcel paljasti Tot Rodón haastattelussa, että Romeu voi palata seuraan tämän kauden jälkeen.

– Romeu oli arvojensa vuoksi todella tärkeä pelaaja niin seuralle kuin pukukopillekin. Romeulla on ollut vaikea kausi ja hän on kärsinyt loukkaantumisista. Tilannetta on tutkittava, mutta hän on pelaaja, joka voi palata joukkueeseemme, Cárcel totesi.

Romeun ei uskota kuuluvan Barcelonan suunnitelmiin ensi kaudella.

LUE MYÖS