Barcelonan päävalmentaja Xavi ilmoitti tammi-helmikuun vaihteessa poistuvansa tehtävästään kuluvan kauden jälkeen.

Xavin sopimus olisi kattanut vielä ensi kauden, mutta luotsi vaihtaa vapaalle tämän kauden jälkeen.

Barcelonan seurajohdosta on sittemmin todettu useaan otteeseen, että seura toivoo Xavin lopulta jäävän joukkueen päävalmentajaksi. Puheenjohtaja Joan Laporta on julkisesti toivonut Xavin muuttavan mielipidettään. Xavi on sen sijaan toistuvasti ilmoittanut, ettei aio muuttaa ratkaisuaan.

Relevon saamien tietojen mukaan Barcelonan pelaajat uskovat Xavin lopulta taipuvan ja jäävän joukkueen peräsimeen. Relevon mukaan Barcelonan pelaajat kokevat Xavin olevan energisempi kuin aiemmin. Pelaajien mielestä Xavi vaikuttaa vapautuneemmalta, eikä koe enää niin suuria paineita.

Laporta totesi hiljattain julkisuudessa aikovansa suostutella Xavia jäämään Barcelonaan. 

Barcelona on etsinyt Xavin ilmoituksen jälkeen uutta päävalmentajaa, muttei ole löytänyt itselleen selvää ykköskandidaattia.

LUE MYÖS