Barcelona on tehnyt sopimustarjouksen topparilleen Pau Cubarsílle, kertoo Fabrizio Romano.

Blaugrana on tarjonnut puolustajalupaukselleen ”pitkää” sopimusta korotetulla palkalla. Huomattavaa tarjouksessa on myös se, että uusi sopimus nostaisi hänen ulosostoklausuulinsa miljardiin euroon.

Cubarsílla on mittarissa vasta 17 vuotta, mutta hän on noussut viime viikkoina tärkeään rooliin Barcelonassa. Hienot esitykset poikivat hänelle kutsun Espanjan A-maajoukkueeseen, jossa nuorukainen pääsi debytoimaan aiemmin tässä kuussa.

Hänen nykyinen sopimuksensa päättyy kesällä 2026, mutta diilin pituutta isompi ongelma on ollut sen ulosostolauseke: 10 miljoonaa euroa. Muun muassa Manchester City on ollut huhujen mukaan kiinnostunut Cubarsísta, eikä nykyinen hinta olisi sille mikään ongelma, jos pelaaja olisi kiinnostunut siirrosta Englantiin.

Uusi sopimus satakertaistaisi Cubarsín ulosostohinnan ja tekisi hänestä siltä osin koskemattoman. Real Madrid ja Barcelona ovat viime vuosina asettaneet miljardin euron ulosostohintoja joillekin pelaajilleen, jotta heitä ei käytännössä voitaisi ostaa muualle vastoin seuran tahtoa.

Barcelona näkee Cubarsín erittäin tärkeänä pelaajana tulevaisuutta varten ja toivoo, että hän vastaa sopimustarjoukseen kaudeen loppuun mennessä.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🚨🔵🔴 Understand Barcelona have already sent new contract proposal to Pau Cubarsí.

Long term deal offered with salary increase; Cubarsí, key part of plans.

🔐 New contract also includes €1B release clause.

Barça hope to get it done before the end of the season.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!