Atlético eteni keskiviikkoiltana Mestarien liigan puolivälieriin. 

Atlético pudotti neljännesvälierissä turnauksen ennakkosuosikkeihin lukeutuneen Internazionalen lopulta rangaistuspotkukilpailussa.

Atlético on lähellä paikkaa vuoden päästä pelattavaan seurajoukkueiden MM-turnaukseen. Turnaus pelataan kesä-heinäkuussa 2025. 

Atlético taistelee paikasta yhdessä Barcelonan kanssa. 

Atléticolla on enemmän UEFA:n jakamia maapisteitä, ja sen vuoksi sillä on suuri etulyöntiasema. Barcelona voi napata turnauspaikan Atléticolta vain, jos Atlético häviää kummatkin puolivälieräottelunsa ja Barcelona voittaa samalla itse kummatkin puolivälieräottelut ja venyisi välierissä ainakin yhteen tasapeliin.

Atlético kohtaa Mestarien liigan puolivälierissä Borussia Dortmundin. Barcelona haastaa PSG:n.

32 seurajoukkueen MM-turnaus pelataan ensimmäistä kertaa vuoden päästä. Real Madrid on jo varmistanut paikkansa turnauksessa. Turnaukseen voi osallistua vain kaksi joukkuetta samasta maasta. Osallistujaseurat saavat 50 miljoonaa euroa.

LUE MYÖS