Barcelonan päävalmentaja Xavi vastasi kriitikoille joukkueensa edettyä Mestarien liigan puolivälieriin ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2020.

Blaugrana voitti Napolin kotikentällään 3-1 ja jatkoi kahdeksan parhaan joukkoon yhteismaalein 4-2.

Xavista oli hienoa nähdä, että hänen joukkueensa jaksaa taistella hänen puolestaan, vaikka hän itse on jättämässä seuran ensi kesänä.

– Sanoin, että otamme askeleen eteenpäin, kun päätän lähteä kesällä. Ihmiset eivät uskoneet minua. He sanoivat, että menettäisin pukuhuoneen. Olemme saaneet epäoikeudenmukaista kritiikkiä. Pelaajiin on kohdistunut liikaa paineita, kommentoi Xavi ESPN:n mukaan.

– Luin jopa, että me olemme Mestarien liigan vitsi. Mites nyt?

– Pelaamme paremmin kuin viime kaudella. Ymmärrämme tiettyjä asioita paremmin. Tämä joukkue ansaitsee tuloksista huolimatta paljon kiitosta. Nyt on aika olla ylpeä ja arvostaa sitä, mitä olemme tehneet.

– Olen todella tyytyväinen. Se oli täydellinen esitys Italian mestareita vastaan, yksi kauden parhaista esityksistä. Joukkue antoi kaikkensa, ja hallitsimme peliä suurelta osin. Olemme osoittaneet, että olemme jälleen valmiita kilpailemaan Euroopassa ja olemme jälleen maanosan kahdeksan parhaan joukkueen joukossa.

– Olen todella ylpeä pelaajista, nuorista, konkareista, kaikista. Tästä hetkestä on syytä nauttia.

Barcelona saa tietää puolivälierävastustajansa perjantaina arvonnassa.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!