Barcelonan päävalmentaja Xavi sanoo, että tiistain ottelu Napolia vastaan on toistaiseksi tämän kauden isoin peli hänen joukkueelleen.

Avausosa Italiassa päättyi 1-1-tasapeliin. Tiistaina illalla ratkeaa, kumpi etenee Mestarien liigan kahdeksan parhaan joukkoon.

Barcelona on viimeksi ollut Mestarien liigan puolivälierissä vuonna 2020. Kahdella viime kaudella se on jäänyt lohkovaiheeseen ja sitä ennen tuli neljännesvälierissä tappio Paris Saint-Germainille.

– Tämä on kauden tärkein peli tähän mennessä. Olemme todella valmiina siihen. Siitä on aikaa, kun pääsimme puolivälieriin, joten tämä on valtava tilaisuus, kommentoi Xavi ESPN:n mukaan.

– Haluamme pärjätä hyvin ja kilpailla mahtavaa vastustajaavastaan. Napoli ei ollut parhaassa vireessä tällä kaudella, mutta heillä on sama perusta kuin viime kauden joukkueellaan, joka voitti Italian mestaruuden. Toivon, että tästä tulee maaginen ilta.

Xavilta kysyttiin, pystyykö Barcelona kilpailemaan muiden potentiaalisten puolivälieräjoukkueiden kanssa.

– Näen joukkueita, joilla on erilainen potentiaali, mutta voimme kilpailla mitä tahansa muuta joukkuetta vastaan.

– Olemme taloudellisesti vaikeassa tilanteessa. Emme ole pystyneet tekemään kaikkea, mitä olisimme halunneet tehdä. Meidän on täytynyt sopeutua näihin olosuhteisiin, mutta seura on tehnyt valtavasti töitä sen jälkeen, kun olen tullut tänne.

LUE MYÖS!