Valencian sarjaottelu Granadaa vastaan on siirretty kaupungissa sattuneen kohtalokkaan tulipalon vuoksi.

Athleticin mukaan neljä ihmistä on kuollut ja 15 ihmistä on kateissa tulipalon sytytettyä kaksi kerrostaloa Valencian kaupungissa torstaina.

Valencian oli määrä pelata lauantaina Granadan vieraana, mutta La Liga hyväksyi seuran pyynnön siirtää ottelu myöhempään ajankohtaan, jota ei ole vielä päätetty. Myös Valencian paikallisvastustajan Levanten viikonlopun ottelu sarjaporrasta alempana on siirretty.

Kaikissa La Ligan viikonlopun otteluissa pidetään hiljainen hetki tulipalon uhrien muistolle.

Valencia CF

@valenciacf_en
We are extremely devastated to confirm some residents of the building have lost their life in the Valencia fire and some others are still missing. Lots of respect to the heroes who continue working in the firefighting and medical assistance. We would like to send our sincere…

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!