Real Madrid -toppari Antonio Rüdiger paljastaa haikailleensa siirtyvänsä Thomas Tuchelin alaisuuteen PSG:hen. Saksan maajoukkuemies elätteli Pariisin toiveitaan pelatessaan vielä Chelseassa.

Rüdigerin puheet liittyvät kaudelle 2020-2021, kun Frank Lampard oli Chelsean päävalmentaja. Puolustajan lähtöhalut lopulta kaikkosivat hänen ihannoimansa Tuchelin korvattua Lampardin lontoolaisten peräsimessä tammikuussa 2021.

Saksalaiskaksikko juhli lopulta kyseinen kauden päätteeksi yhdessä Mestarien liigan voittoa.

– Halusin todella lähteä. Halusin PSG:hen Thomas Tuchelin alaisuuteen. Se oli toiveeni. Sitä ei tapahtunut ja kuusi kuukautta myöhemmin Tuchel tuli Chelseaan. Sitten voitimme Mestarien liigan yhdessä. Näin sen ilmeisesti kuului tapahtua, Rüdiger kertoi Goalille.

– Minulla on ollut monia hyviä valmentajia, mutta jos yksi pitäisi valita, se olisi Tuchel. Tulin hänen kanssaan erityisen hyvin toimeen. Hänen rehellinen luonteensa sopi minulle ja hän arvosti myös minua ihmisenä.

Rüdiger, 30, pelaa toista kauttaan Real Madridissa. Saksalaistoppari saapui Los Blancosiin Chelseasta kesän 2022 siirtoikkunassa.

LUE MYÖS!