Paris Saint-Germainin tähtihyökkääjä Kylian Mbappé on ilmoittanut seuralle, että hän vaihtaa joukkuetta tämän kauden jälkeen, kertovat Athletic ja Fabrizio Romano.

Mbappén, 25, sopimus PSG:n kanssa päättyy ensi kesänä, joten hän on vapaa vaihtamaan seuraa ilman siirtokorvausta. Diili sisältäisi vuoden jatko-option, mutta Mbappé sanoi jo viime kesänä julkisesti, ettei aio käyttää sitä.

Ranskalaistähden lähdön ehdoista ei ole vielä täysin sovittu. PSG tiedottanee asiasta virallisesti ”lähikuukausina”, kun tilanne on viimeistelty.

Real Madridin tarjous on ollut Mbappén pöydällä tammikuun alusta saakka. Los Blancos ei enää tarjoa hänelle samoja ehtoja kuin toissa vuonna, kun se viimeksi tavoitteli häntä, mutta Mbappésta tulisi joka tapauksessa Madridin palkkakuningas.

Uutisoimme aiemmin Athleticin tietojen pohjalta, että Mbappé oli jo kallistua Real Madridin suuntaan, mutta hyökkääjän taustajoukot eivät ole täysin vakuuttuneita Los Blancosin tarjouksesta, joka laskisi hänen palkkatasoaan.

Real Madrid vaikuttaa kuitenkin yhä Mbappén todennäköisimmältä seuraavalta askeleelta.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🚨🚨 BREAKING: Kylian Mbappé has now informed PSG president Nasser Al Khelaifi that he will LEAVE the club as free agent.

The terms of the departure are yet to be fully agreed but he will LEAVE Paris in the summer — Kylian has yet to fulfil his commitments to the club.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS