Paris Saint-Germainin tähtihyökkääjä Kylian Mbappé ei ole vielä päättänyt, tekeekö hän jatkosopimuksen vai siirtyykö hän Real Madridiin, kertoo Athletic.

Mbappén, 25, sopimus PSG:n kanssa päättyy ensi kesänä, jolloin hän voi vapaasti vaihtaa seuraa ilman siirtokorvausta, ellei uutta diiliä synny.

Ranskalaistähden nykyinen sopimus sisältää vuoden jatko-option, mutta hän ilmoitti viime kesänä, ettei aio käyttää sitä.

PSG on tarjonnut Mbappélle useita erilaisia vaihtoehtoja – lyhyitä ja pitkiä sopimuksia – jotka pitäisivät hänen palkkatasonsa nykyisellään.

Real Madrid ei pysty rahallisesti kilpailemaan PSG:n tarjousten kanssa, eikä Los Blancos tarjoa hänelle enää samoja ehtoja kuin vuonna 2022, kun seura oli viimeksi hänen perässään. Ranskalaistähti nousisi kuitenkin joka tapauksessa Madridin palkkakuninkaaksi, jos hän siirtyy Espanjaan.

Athleticin mukaan Mbappé kallistui jo alkuvuodesta Real Madridin puolelle, mutta ranskalaistähden taustajoukot eivät ole täysin vakuuttuneita Los Blancosin tarjouksesta, joka laskisi hänen palkkatasoaan.

Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérez on ollut suoraan yhteydessä ranskalaishyökkääjään, ja seurapomon kerrotaan olleen ”poikkeuksellisen” vahvasti mukana neuvotteluissa.

Pérez on yrittänyt perustella Mbappélle, että siirto Madridiin nostaisi hänet urheilullisesta ja markkinoinnillisesta näkökulmasta uudelle tasolle.

The Athletic | Football

@TheAthleticFC
Kylian Mbappe is yet to communicate a decision on his future with Paris Saint-Germain and Real Madrid still waiting.

#RMCF's proposal is lower than PSG’s and sources say Mbappe’s camp are so far unconvinced.

⬇️ @MarioCortegana

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!