Real Madridin keskikenttäpelaaja Brahim Díaz välttyi vakavalta loukkaantumiselta tiistaina RB Leipzigia vastaan, kertoo Athletic.

Díaz, 24, ratkaisi komealla osumallaan 1-0-vierasvoiton Madridille, mutta hänet oli saatettava kentältä pelin loppuhetkillä loukkaantumisen takia.

– Hän sai kolhun kahteen paikkaan, nilkkaansa ja pohkeeseensa. En usko, että se on lihasvaiva. Hän käy testeissä, kertoi Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti pelin jälkeen.

Athleticin mukaan Díaz harjoitteli torstaina normaalisti muun joukkueen mukana, joten hänen ei odoteta olevan pitkään sivussa – jos lainkaan. Espanjalaistaituri saattaa olla käytettävissä jo sunnuntaina, kun Madrid pelaa Rayo Vallecanon vieraana La Ligassa.

Díaz on esiintynyt tällä kaudella 28 ottelussa tehden niissä yhteensä kahdeksan maalia ja syöttäen kolme. Hän on tullut usein vaihdosta kentälle, mutta Díaz saattaa saada lähiviikkoina enemmän vastuuta Jude Bellinghamin nilkkavamman myötä.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!