Real Madrid nappasi tiistaina 1-0-vierasvoiton RB Leipzigista Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa.

Los Blancosin sankariksi nousi keskikenttäpelaaja Brahim Díaz, joka ratkaisi pelin soolomaalillaan. Díaz, 24, puikkelehti kolmen pelaajan ohi kohti rangaistusaluetta ja täräytti voimakkaan kudin takanurkkaan.

Espanjalaistaituri sai näytönpaikkansa avauskokoonpanossa loukkaantuneen Jude Bellinghamin tilalla. Díaz juhlisti osumaansa imitoimalla Bellinghamin merkkituuletusta, ja hän osoitti kunniaa joukkuekaverilleen vielä pelin jälkeenkin.

– Rakastan häntä (Bellinghamia). Olemme tulleet alusta asti todella hyvin toimeen. Autan häntä espanjan opiskelun kanssa. Hän on maailmanluokan pelaaja, nautin pelaamisesta hänen kanssaan. Hän on karismansa lisäksi mahtava ihminen, kommentoi Díaz Movistarille.

Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti uskoo, että Díazin kolme vuotta lainalla AC Milanissa tekivät hyvää pelaajalle.

– Hän näyttää vahvemmalta luonteelta. Hän aloitti kauden vähäisellä peliajalla, mutta hän on aina tilaisuuden tullen antanut panoksensa. Tänään hän teki mahtavan maalin.

– Mitäkö ajattelin [ennen maalia]? ”Älä menetä palloa!” Eikä hän menettänyt! naureskeli Ancelotti.

Real Madrid isännöi RB Leipzigia toisessa osaottelussa keskiviikkona 6. maaliskuuta.

UEFA Champions League

@ChampionsLeague
Brahim Díaz 💫

#UCL

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!