Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta oli sunnuntaina raivoissaan, kun joukkue jäi La Ligassa kotikentällään 3-3-tasapeliin Granadaa vastaan, kertoo Catalunya Radio.

Granada taistelee putoamista vastaan, kun taas Barcelonaa taistelee kammetakseen mukaan mestaruustaistoon. Sunnuntain tulos jätti Barcelonan kymmenen pisteen päähän kärkijoukkue Real Madridista.

Monet silminnäkijät ovat kertoneet Catalunya Radiolle, että Laporta menetti malttinsa täysin, kun loppuvihellys Granadaa vastaan soi stadionilla. Seurapomon kerrotaan huutaneen raivoissaan ja heittäneen leipätarjottimia huoneen poikki.

Barcelonan päävalmentaja Xavi on vakuuttanut, että hänen välinsä puheenjohtaja Laportaan ovat kunnossa. Xavi on ilmoittanut jättävänsä tehtävänsä tämän kauden jälkeen.

Laporta sanoi hiljattain, että muut valmentajat olisivat saaneet Xavin asemassa lähteä pestistä saman tien, mutta seuralegendan kohdalla hän on valmis tekemään poikkeuksen.

BarçaTimes

@BarcaTimes
🚨💣| Joan Laporta was very angry after the game yesterday. In the VIP area he shouted and threw sandwich trays. [@esport3] #fcblive

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!