Barcelonan päävalmentaja Xavi oli erittäin tyytymätön joukkueensa ”virheisiin” Blaugranan jäätyä sunnuntaina 3-3-tasapeliin Granadaa vastaan La Ligassa.

Xavin suojatit menivät ottelussa ensin johtoon, mutta joutuivat myöhemmin taistelemaan kahdesti tasoihin saadakseen pisteen kotikentällään.

Tulos heikensi entisestään Barcelonan asemaa mestaruustaistossa; eroa sarjakärki Real Madridiin on kymmenen pistettä, kun kautta on jäljellä 14 kierrosta.

Xavi sanoi, että Barcelona ei luovuta pokaalin suhteen, mutta sunnuntain kaltaiset esitykset tekevät sen tavoittelusta vaikeaa.

– Meillä oli hetkemme, varsinkin kun meillä oli mahdollisuus mennä 2-0-johtoon. Se olisi muuttanut kaiken. Me teimme liikaa virheitä, meillä ei ole varaa siihen. Se on se asia, joka on tappanut meidät tällä kaudella, kommentoi Xavi DAZN:lle.

– La Ligan voittaminen oli jo aiemmin vaikeaa, mutta nyt se on vielä vaikeampaa. Mahdotonta se ei ole.

– On mahdotonta kilpailla [mestaruudesta], kun tekee kentällä niin paljon virheitä. On mahdotonta kilpailla, kun päästää kotikentällä kolme maalia. Virheemme tulivat tilanteissa, joita olimme harjoitelleet koko viikon.

433

@433
Barcelona drop points 𝗔𝗚𝗔𝗜𝗡 and go 🔟 points behind Real Madrid 😬

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!