Frenkie de Jong on valmis jättämään Barcelonan tänä kesänä, kertoo tunnettu katalonialaistoimittaja Lluis Canut

Onzen vieraana käynyt Canut kuuluu De Jongin lisäksi muun muassa Ronald Koemanin lähipiiriin.

Canut’n saamien tietojen mukaan de Jong on hyvin pettynyt Barcelonaan. 

De Jong kokee, ettei hänen odotukset ole täyttyneet Barcelonassa. De Jong siirtyi seuraan voittaakseen suuria pokaaleja. Lisäksi keskikenttäpelaaja oletti Barcelonan rakentavan hyvin kilpailukykyisen joukkueen, mutta de Jongin mielestä sellaista ei ole rakennettu.

Barcelona hankki de Jongin Ajaxista noin 86 miljoonalla eurolla kesällä 2019. De Jongin sopimus Barcelonan kanssa päättyy kesällä 2026. De Jong tienaa tällä kaudella noin 24,8 miljoonaa euroa ja on joukkueen parhaiten palkattu pelaaja.

Esport3

@esport3
🗣 Lluís Canut revela el futur de Frenkie de Jong:

🎙 "Ja no tanca la porta a sortir del Barça aquest estiu"
#OnzeE3

🔴 EN DIRECTE:
🖥📱 ccma.cat/esport3/en-dir…

LUE MYÖS