Barcelona etsii parhaillaan uutta päävalmentajaa. 

Xavi jättää Barcelonan kuluvan kauden jälkeen.

AS:n saamien tietojen mukaan Joan Laportalla ja Decolla on erimielisyyksiä uuden päävalmentajan suhteen.

Puheenjohtaja Laporta haluaisi palkata Hans-Dieter Flickin kaltaisen kokeneen valmentajan Barcelonan peräsimeen. Urheilutoimenjohtaja Deco sen sijaan on pienemmän profiilin ja urallaan eteenpäin menevän valmentajan kannalla.

Deco on nostanut esiin Porto-luotsi Sérgio Conceiçãon nimen. Conceiçãon on määrä poistua Portosta kuluvan kauden jälkeen. Barcelona-pomo Laportan lähipiiriin lukeutuva Jorge Mendes edustaa Conceiçãota.

Laporta haluaisi palkata saksalaisen valmentajan Barcelonan peräsimeen. AS:n mukaan Laporta aikoo ottaa yhteyttä Jürgen Kloppiin, vaikka Kloppin saamista Kataloniaan pidetään täysin mahdottomana, sillä luotsi aikoo pitää sapattivuoden.

LUE MYÖS