Real Madrid voitti Las Palmasin lauantaina vieraskentällä 2-1 La Ligassa.

Toista puolikasta oli takana kahdeksan minuuttia, kun Las Palmas siirtyi johtoon. Sandro Ramírez tunkeutui ahnaasti Madridin rangaistusalueelle ja lähetti keskityksen Javi Muñozille, joka ohjasi pallon sisään.

Los Blancos tuli tasoihin 65. minuutilla. Eduardo Camavingan ovela syöttö löysi linjan taakse liikkuneen Vinícius Júniorin, joka laukoi pelivälineen verkkoon.

Ottelua oli jäljellä kymmenisen minuuttia, kun Madrid ratkaisi pelin. Toni Kroosin kulmapotku tavoitti Aurélien Tchouaménin, joka puski pallon maaliin. Tchouaméni on Madridin tämän kauden ensimmäinen vaihdosta tullut pelaaja, joka on onnistunut maalinteossa La Ligassa.

Las Palmas jatkaa tuloksen myötä kahdeksantena ja Real Madrid nousee kärkipaikalle, kaksi pistettä ohi Gironan.

MisterChip (Alexis)

@2010MisterChip
LPA 1-2 RMA (84') - Ha habido que esperar hasta la jornada 22 para que termine la racha. Tchouaméni es el PRIMER SUPLENTE del Real Madrid que marca en La Liga 2023-24.

El Cádiz se queda como único equipo del campeonato español en el que aún no ha marcado ningún sustituto.