Atlético Madrid otti torstaina revanssin Real Madridista kaatamalla naapurinsa Copa del Reyn neljännesvälierässä 4-2 jatkoajan jälkeen.

Jättiläisten edellisestä kohtaamisesta oli ehtinyt kulua vain kahdeksan päivää; viime viikolla Madrid kaatoi Atlétin 5-3 Supercopassa, jossa Los Blancos marssi mestariksi asti.

Torstaina joukkueet etenivät jatkoajalle 2-2-lukemissa. Kotijoukkueen sankariksi nousi tuttu nimi, Antoine Griezmann, joka nousi Supercopassa Atlétin kaikkien aikojen maalintekijäksi 174. osumallaan.

Griezmannille, 32, osoitettiin kunniaa jo ennen torstain peliä, mutta hän jatkoi legendansa kasvattamista iskemällä jatkoajalla voittomaalin upealla yksilösuorituksella.

Ranskalaishyökkääjä tunkeutui rangaistusalueelle oikealta laidalta ja räjäytti kotiyleisön huutoon ujuttamalla pallon pienestä kulmasta sisään. Pelin loppuhetkillä Rodrigo Riquelme sinetöi vielä osumallaan loppulukemat taululle.

Atlético Madridin päävalmentaja Diego Simeone kehui vuolaasti Griezmannia, joka on ollut tällä kaudella yksi parhaista pelaajista Espanjan kamaralla.

– Sitten ilmestyi maaginen jalkapalloilija, Antoine Griezmann, kertasi Simeone jatkoaikaa GFNS:n mukaan.

– Hän päätyi naulaamaan sen pienestä kulmasta. Olemme onnekkaita, että meillä on hänet, ja olemme onnekkaita, että hän haluaa olla kanssamme.

Simeone kehui myös Real Madridia ja sanoi, että Los Blancos on ”Manchester Cityn ohella” maailman paras joukkue.

Jos video Griezmannin maalista ei näy alla, voit katsoa sen TÄÄLLÄ.

RFEF

@rfef
⚽️ ¡¡QUÉ GOLAZOOOO!! ¡¡MARCA GRIEZMANN!! ¡¡MARCA EL ATLÉTICO DE MADRID!!

Se adelanta de nuevo el conjunto rojiblanco con un tanto espectacular del galo.

🆚 @Atleti | 3-2 | @realmadrid | 100’

📺 @La1_tve

ℹ️ Minuto a Minuto: rfef.es/es/competicion…

#LaCopaMola🏆 | #CopaDelRey

LUE MYÖS!