Laitapuolustaja Sergiño Dest ei usko, että hänellä on tulevaisuutta Barcelonassa niin kauan kuin Xavi jatkaa joukkueen päävalmentajana.

Dest, 23, siirtyi Barcelonaan kesällä 2020 Ajaxista 21 miljoonalla eurolla. Hän saapui Kataloniaan isona huippulupauksena, mutta hänen uransa ei ole lähtenyt odotetunlaiseen lentoon.

Viime kauden Dest vietti lainalla AC Milanissa, jossa minuutit jäivät vähiin. Yhdysvaltain maajoukkuepakki sai kesän pre-seasonilla mahdollisuuden tehdä vaikutuksen Xaviin, mutta päävalmentaja ei pitänyt näkemästään.

Barcelona lainasi Destin täksi kaudeksi PSV Eindhoveniin, jolla on osto-optio diilissä. Destin mukaan hänen tulevaisuudestaan ei ole vielä päätetty, mutta näillä näkymin se ei ole Barcelonassa.

– Juuri nyt on liian aikaista puhua siitä (optiosta). Jokaisella pelaajalla on tavoitteensa ja jokainen pelaaja haluaa pelata huipulla, se koskee myös minua, sanoi Dest Goalin mukaan.

– Pitkällä aikavälillä haluaisin palata sille tasolle, mistä tulin. Mutta minun on vain nautittava tällaisesta kaudesta, joten keskityn täysillä PSV:hen. Katsotaan kauden lopussa eteenpäin. Ehkä jään tänne, ehkä lähden.

Destiltä kysyttiin, palaako hän mahdollisesti Barcelonaan.

– Vain jos tilanne siellä muuttuu. Xavi on yhä siellä, joten tällä hetkellä vastaus on ei. Se olisi liian vaikeaa.

Barcelonan ja Destin sopimus on voimassa kesään 2025 saakka.

USMNT Only

@usmntonly
USMNT and PSV right back Sergino Dest says a potential return to Barcelona is difficult so long as Xavi is still head coach 🎙️

"Only if the situation changes there. Xavi is still there now. So at the moment no, that will be too difficult."

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!