Real Madridin keskikenttäpelaaja Toni Kroos sanoo, että hän piti Saudi-Arabiassa kuulemiaan buuauksia viihdyttävänä.

Madrid voitti viime viikolla Supercopan kaatamalla ensin Atléticon välierässä ja sitten Barcelonan loppuottelussa. Vaikka Los Blancosilla oli paljon kannattajia Riadisssa, Kroosille, 33, buuattiin äänekkäästi kummassakin ottelussa.

Mielenilmausten takana ovat Kroosin viime vuonna antamat kommentit, joissa hän kritisoi rahan perässä Saudi-Arabiaan siirtyviä pelaajia. Saksalaistähti antoi palautetta etenkin nuorille pelaajille, jotka heittävät hänen mukaansa lahjansa hukkaan jättämällä Euroopan huippusarjat taakseen.

Kroos kertoi Einfach mal Luppen -podcastissaan, että hän yllättyi buuauksista, muttei antanut niiden vaikuttaa pelaamiseensa.

– En odottanut sitä ollenkaan. En edes uskonut, että se oli minua varten. Taustalla on se, että minusta ei ole hyväksi nuorille pelaajille luopua kehittymisestä, isoista peleistä, korkeasta tasosta Euroopassa, jossa he varmasti voisivat pelata, sen sijaan, että he saisivat rahaa Saudi-Arabian liigasta. Se oli minun lausuntoni silloin ja siitä on noin puoli vuotta. Minä olin jo unohtanut sen, kommentoi Kroos Marcan mukaan.

– Huomasin buuaukset jossain vaiheessa ensimmäistä puoliaikaa Barcelonaa vastaan. Ensin en uskonut, että ne viittasivat minuun, mutta sitten tajusin, että ”tämä on sinulle, vain sinulle”. Voin sanoa sydämeni pohjasta, että se ei häirinnyt minua eikä vaikuttanut pelitapaani. Päinvastoin, se oli ihan hauskaa.

ESPN FC

@ESPNFC
Toni Kroos on what it was like to be booed by fans in Saudi Arabia during the Spanish Super Cup 🗣

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!