Real Madridin keskikenttäpelaaja Toni Kroos ”harkitsee vakavissaan” paluuta Saksan maajoukkueeseen, kertoo Bild.

Kroos, 33, lopetti maajoukkueuransa toissa vuonna esiinnyttyään Saksan paidassa 106 kertaa. Hän oli keskeisessä roolissa vuoden 2014 MM-kultaryhmässä ja lukeutui avauskentällisen pelaajiin aina maajoukkueuransa loppuun saakka.

Huhut paluusta Saksan riveihin ovat kyteneet aiemminkin, mutta sitä on pidetty epätodennäköisenä. Kroos ilmoitti lopettaessaan, että hän haluaa viettää enemmän aikaa perheensä kanssa.

Bildin mukaan Kroosia kiehtoo kuitenkin ajatus siitä, että hänen lapsensa voisivat seurata, kuinka heidän isänsä pelaa Saksan kanssa EM-kotikisoissa ensi kesänä.

Saksan uusi päävalmentaja Julian Nagelsmann sanoi ZDF:n haastattelussa, että hän on keskustellut Kroosin kanssa, muttei paluusta maajoukkueeseen.

– Ei, en konkreettisesti [puhunut Kroosin kanssa paluusta]. Me keskustelimme yleisistä aiheista.

– Uskon, että EM-kotikisat ovat mielenkiintoinen asia kaikille saksalaisille pelaajille. Se riippuu hänestä, hänen suorituksistaan ja muista pelaajista.

Christian Falk

@cfbayern
According to our Informations Toni Kroos is seriously considering a Comeback in the German Team for the Euro 2024 @BILD_Sport @realmadrid

Linkki twiittiin.