João Cancelo ja João Félix siirtyivät elo-syyskuun vaihteessa lainalle Barcelonaan.

Félix ei mahtunut Atléticon suunnitelmiin ja halusi vaihtaa maisemaa. Cancelo pelasi jo viime kauden jälkimmäisen puolikkaan lainalla Bayern Münchenissä, mutta seura jätti hänet hankkimatta, eikä Cancelo kuulunut Pep Guardiolan suunnitelmiin Manchester Cityssä. Edessä oli laina Barcelonaan.

Félixin tai Cancelon lainasopimuksissa ei ole mukana osto-optiota.

Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta kertoi Asharq Al-Awsatin haastattelussa, että seura aloittaa pian neuvottelut Félixin ja Cancelon pysyvistä siirroista.

– Cancelo ja Félix ovat pelanneet todella korkealla tasolla sen jälkeen, kun he saapuivat seuraan. Barcelona voi pitää heidät joukkueessaan seuraavat vuodet. Suunnittelemme aloittavamme keskustelut seurojen kanssa tuota pikaa. Meillä on hyvät välit niin Manchester Cityn kuin Atléticonkin kanssa, Laporta vakuutti.

Atlético on asettanut Félixille 80 miljoonan euron hintalapun. Katalonialaismedian mukaan Barcelona ei ole kuitenkaan valmis maksamaan 30 miljoonaa euroa suurempaa siirtosummaa, joten edessä lienee varsin pitkät neuvottelut.