Real Madridin keskikenttäpelaaja Eduardo Camavinga joutui poistamaan suositun somejulkaisunsa, jottei hän suututtaisi joukkuekaveriensa sponsoreita.

Camavinga, 21, on parhaillaan sivussa tositoimista polvivamman takia, mutta hän oli keskiviikkona Santiago Bernabéulla seuraamassa, kun Madrid voitti Napolin 4-2. Los Blancos varmisti samalla lohkovoittonsa Mestarien liigassa.

Pelin jälkeen Camavinga lainasi vihreitä aurinkolasejaan vuorotellen jokaiselle joukkuekaverilleen ja otti heistä kuvia ne päässä. Lopuksi ranskalaistaituri latasi sosiaaliseen mediaan kollaasin, jossa valkopaidat poseerasivat tyytyväisinä voiton jälkeen.

Julkaisu keräsi lyhyessä ajassa runsaasti tykkäyksiä, mutta Relevon mukaan Camavinga joutui poistamaan sen sponsorisyistä. Camavingan aurinkolasit olivat nimittäin Niken valmistamat, ja usealla Madridin pelaajalla on henkilökohtainen sopimus muun muassa Adidaksen kanssa.

Madrid Xtra

@MadridXtra
The Real Madrid squad wearing Camavinga’s glasses. 😂🤍

Linkki twiittiin.