Real Madridin pelaajalegenda Guti sanoo, että hän valitsisi joukkueen uudeksi päävalmentajaksi jälleen Zinédine Zidanen.

Gutin, 47, kanssa pelannut Zidane, 51, luotsasi Madridia jo vuosina 2016-2018 ja 2019-2021. Hän johdatti Los Blancosin kahteen La Ligan mestaruuteen ja kolmesti Mestarien liigan voittajaksi, mutta hän on ollut sittemmin vailla töitä.

Zidane on sanonut, että maailmassa ei ole montaa seuraa, johon hän voi mennä. Ranskalaisikoni on painottanut, että hän haluaa osaksi voittavaa projektia. Zidanea on viety huhuissa muun muassa Valioliigan suurseuroihin, mutta hän on sanonut, ettei puhu parasta englantia.

Vaihtoehtoina on pidetty Marseillea, PSG:tä, Juventusta, paluuta Real Madridiin.

Madridin nykyisen päävalmentajan Carlo Ancelottin sopimus päättyy ensi kesänä, ja hänet on yhdistetty vahvasti Brasilian maajoukkueeseen. Italialaisluotsin korvaajaksi on huhuttu esimerkiksi seuran ex-pelaajaa, Bayer Leverkusenin Xabi Alonsoa sekä AS Roman José Mourinhoa, joka valmensi Madridia viime vuosikymmenen alussa.

Gutin mielestä Mourinho olisi väärä valinta.

– Mourinhon ollessa valmentajana oli aikoja, jolloin Real Madridia oli tylsää katsella, se on totuus. Mourinho ei sovi Real Madridin valmentajaksi, sanoi Guti Athleticin mukaan.

– Miksi Zidane ei saisi kolmatta kertaa Real Madridissa? On valmentajia, jotka sopivat seuraan ihanteellisesti ja voivat palata monta kertaa, jos haluavat.

LiveScore

@livescore
Real Madrid legend Guti doesn't think Jose Mourinho should not return to the club as his football is "too boring" 👀😴

Linkki twiittiin.