Real Madridin entinen päävalmentaja José Mourinho sanoo, että Carlo Ancelotti olisi hullu, jos italialaisluotsi lähtisi Los Blancosin peräsimestä.

Kolmatta kauttaan Madridia valmentavan Ancelottin, 64, sopimus päättyy ensi kesänä, ja hänet on yhdistetty vahvasti Brasilian maajoukkueeseen.

Brasilian jalkapalloliiton puheenjohtaja Ednaldo Rodrigues on jopa julistanut julkisesti, että Ancelotti on Seleçãon puikoissa ensi vuonna, vaikka mitään ei ole allekirjoitettu.

Real Madridia vuosina 2010-2013 luotsannut Mourinho uskoo, että Ancelotti sopii täydellisesti Santiago Bernabéulle.

Florentino Pérez (Madridin puheenjohtaja) on todella älykäs. Hänellä on jo loistava valmentaja, miksi hän ajattelisi muita? kommentoi Mourinho Rai1:lle.

– Olen Madridin kannattaja ja toivon, että Ancelotti jää sinne. Hän on täydellinen valmentaja Real Madridille.

– Uskon, että vain kaltaiseni hullu voi lähteä Realista ilman, että seura haluaa. Lähdin, vaikka Real ja José Sánchez (Madridin toimitusjohtaja) halusivat minun jäävän.

– Olen varma, että Carlo päättää jäädä heti, kun Florentino Pérez soittaa hänelle.

Mourinho valmentaa nykyisin AS Romaa, ja hän on yksi valmentajista, joita on huhuttu Ancelottin seuraajaksi. Portugalilaisluotsi on kuitenkin puhunut halustaan työskennellä jossain vaiheessa uraansa Saudi-Arabiassa.

Football on TNT Sports

@footballontnt
Jose Mourinho addresses rumours over Carlo Ancelotti's future at Real Madrid... 👀

Linkki twiittiin.