Athletic Bilbaon laitahyökkääjä Nico Williams sanoo, että hän tietää, mitä haluaa tulevaisuudeltaan.

Williamsin, 21, sopimus Athleticissa päättyy ensi kesänä, ja häntä on viety siirtohuhuissa Barcelonaan, Real Madridiin ja Englannin Valioliigaan.

Yhtenä vaihtoehtona on pidetty myös sitä, että Williams solmii uuden sopimuksen Athleticin kanssa, mutta jättää joka tapauksessa seuran ensi kesänä. Siten baskiseura saisi hänestä siirtokorvauksen.

– Se osoittaa, että teen työni hyvin, jos Barcelona tai Real Madrid tai seurat Englannissa ovat kiinnostuneita minusta, kommentoi Williams El Periodicolle.

– Tiedän, mitä haluan tehdä, mutta se on edustajieni käsissä. Myös perheeni on otettava huomioon, mutta tarkoitukseni on pysyä rauhallisena.

– En halua ihmisten puhuvan huhuista, jotka eivät ole totta, koska en pidä siitä, kun minusta puhutaan. Päätös tehdään pikemminkin ennemmin kuin myöhemmin. Määräaikaa ei ole, mutta meillä on suuntaviivat, joita meidän on noudatettava.

Williams on pelannut tällä kaudella kymmenen ottelua, onnistunut maalinteossa kerran ja tarjonnut viisi maalisyöttöä. Espanjan A-maajoukkueessa hän on esiintynyt kymmenessä ottelussa.

Statman Dave

@StatmanDave
Most goal-creating actions in Europe’s top 5 leagues so far this season:

🇪🇸 Nico Williams 🇪🇸 - 13
🇩🇪 Florian Wirtz 🇩🇪 - 12
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 James Maddison 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 - 12
🇮🇹 Marcus Thuram 🇫🇷 - 11
🇫🇷 Ousmane Dembélé 🇫🇷 - 11

Contributing. 🔥

Linkki twiittiin.