Barcelona on kiinnostunut Athletic Bilbaon laitahyökkääjästä Nico Williamsista, kertoo Diario Sport.

Williams, 21, on yksi ikäluokkansa kuumimmista lupauksista koko Espanjassa. Hän on ehtinyt pelata La Rojan riveissä jo kymmenen A-maaottelua ja hän on aloittanut kautensa väkevästi tarjoillen neljä maalisyöttöä.

Laiturilupauksen sopimus sisältää 50 miljoonan euron ulosostoklausuulin, mutta diili on päättymässä ensi kesänä. Williams voi tuolloin vapaasti vaihtaa seuraa ilman siirtokorvausta, jos uutta sopimusta ei synny.

Barcelona on ilmoittanut Williamsin agentille Felix Taintalle, että seura pitää hänen asiakastaan tarkasti silmällä ensi kesää ajatellen. Katalonian suurseura on pistänyt huomiolle, kuinka hyvin Williams tulee maajoukkueessa toimeen Barcelonan pelaajien kanssa.

Jos Williams on saatavilla ilman siirtokorvausta, hänen perässään tulee olemaan mittava jono seuroja. Hän käy kuitenkin myös neuvotteluja uudesta sopimuksesta Athleticin kanssa. Athleticin pelaajat ovat tunnetusti erittäin uskollisia baskiseuralle, ja Williams on kertonut neuvottelujen sujuvan ”todella hyvin”. Päättyneenä kesänä Aston Villa tavoitteli Williamsia tuloksetta Englantiin.

Joidenkin lehtitietojen mukaan Williams ja Athletic ovat neuvotelleet lyhyestä jatkosopimuksesta, joka sisältäisi ”edullisen” ulosostohinnan. Käytännössä diili antaisi Williamsille mahdollisuuden siirtyä halutessaan muualle, mutta se myös takaisi, että hänen kasvattajaseuransa ei jäisi tyhjin käsin.

Football España

@footballespana_
Barcelona have contacted the agent of #AthleticClub star Nico Williams to let him know their interest.

Williams is out of contract in 2024. #Barca (Sport)

Linkki twiittiin.