Barcelonan entinen hyökkääjä Luis Suárez neuvottelee siirrosta Inter Miamiin, kertoo Mundo Deportivo.

Suárez, 36, edustaa parhaillaan Grêmiota, mutta brasilialaisseura on vahvistanut, että hän jättää seuran joulukuussa, vaikka uruguaylaiskärjen kaksivuotinen sopimus on tuolloin vasta puolivälissä.

Inter Miami on kunnostautunut tänä vuonna Barcelona-legendojan haalimisessa. Kesällä MLS-seuran riveihin siirtyivät jo Lionel Messi, Sergio Busquets ja Jordi Alba.

Suárez on 198 osumallaan Barcelonan seurahistorian kolmanneksi paras maalintekijä Messin (672) ja César Rodríguezin (232) jälkeen. Uruguaylaishyökkääjä edusti Espanjan-kentillä myös Atlético Madridia, jossa hän voitti La Ligan mestaruuden kaudella 2020-21.

Mundo Deportivon mukaan Suárez ja Inter Miami ovat neuvotelleet vuoden sopimuksesta, joka sisältäisi vuoden jatko-option. Inter Miamia edustaa myös Suomen A-maajoukkueen Robert Taylor.

Inter Miamin päävalmentaja, Barcelonastakin tuttu Gerardo ”Tata” Martino vahvisti viime kuussa, että seura pitää Suárezia silmällä.

– Meillä on tulevasta kaudesta ja tarpeistamme analyysi Luisin kanssa ja analyysi ilman Luisia, kommentoi Martino ESPN:n mukaan.

B/R Football

@brfootball
Luis Suárez will terminate his contract with Grêmio at the end of their season in December, per multiple reports.

Inter Miami are still interested in signing him in 2024 🌴

Linkki twiittiin.