Barcelona hävisi viime viikonloppuna kauden ensimmäisen Clásicon Real Madridille 1-2.

Barcelona on La Ligassa neljäntenä. Real Madrid ja Girona ovat karanneet neljän pisteen päähän. Lisäksi yhden ottelun vähemmän pelannut Atlético on kerännyt pisteen Barcelonaa enemmän.

Clásico-tappion jälkeen Barcelonan İlkay Gündoğan kertoi espanjalaismedialle olevansa hyvin pettynyt siihen, miten joukkue otti tappion vastaan.

Katalonialaismedian mukaan Gündoğan oli pukukoppiin astellessaan nähnyt iloisia pelaajia puhelimiensa kanssa. Gündoğan toivoi pelaajien ottavan Clásico-tappion huomattavasti raskaammin.

– Varsinkin näin ison pelin ja turhan tuloksen jälkeen olisin toivonut lisää turhautumista, vihaa ja pettymystä. Tämä on vähän se ongelma. On oltava enemmän tunnetta, varsinkin kun häviät ja kun tiedät, että olisit voinut suoriutua paremmin, tehdä asioita paremmin tietyissä tilanteissa. Mutta et vain reagoi mitenkään, Gündoğan totesi.

Mundo Deportivon saamien tietojen mukaan Gündoğan puhui joukkueen edessä keskiviikkona. Gündoğan ilmoitti, ettei viitannut kommenteillaan yksittäisiin pelaajiin ja kertoi ulostulonsa johtuneen siitä, miten pettynyt hän oli Clásico-tappion jälkeen.

Lehden mukaan pelaajat eivät suinkaan ottaneet Gündoğanin puheita pahalla, sillä pelaajien mielestä saksalaispelaajan kaltainen voittaja on vain tottunut korkeaan vaatimustasoon niin voiton kuin tappion hetkellä.

LUE MYÖS: İlkay Gündoğan puhui suunsa puhtaaksi El Clásicon jälkeen – Barcelona oli mielissään