Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti on todella vaikuttunut Barcelonan nuorukaisista Lamine Yamalista ja Fermín Lópezista.

Yamal, 16, ja López, 20, ovat murtautuneet tällä kaudella näyttävästi Barcelonan ykkösmiehistöön ja Yamal on päässyt jopa pelaamaan kaksi ottelua Espanjan A-maajoukkueessa.

Ancelotti kehui Barcelonan kasvatteja El Clásicoa edeltävässä lehdistötilaisuudessaan ja muistutti, että myös Madridilla on erittäin lupaava nuorukainen, eli Jude Bellingham, riveissään. Bellingham, 20, siirtyi Los Blancosiin kesällä Borussia Dortmundista 103 miljoonan euron kaupassa.

– Kaikista, pidän heistä kaikista (Barcelonan kasvateista). Yamal on todella esiintynyt edukseen, hän on todella vaarallinen laituri. Myös Fermín. Mutta meillä on loistava tulevaisuus. Välillä unohdamme, että Bellingham on todella nuori, sanoi Ancelotti Athleticin mukaan.

– Nuoret ovat nauttineet tästä hetkestä, kun he ovat päässeet sisään Barcelonan joukkueeseen. Jos pre-seasonin aikana sattuu paljon loukkaantumisia, on tuotava nuoria, jotka pystyvät pelaamaan.

– Meillä (Madridissa) on pelaajia, jotka ovat olleet lähellä: Alvaro Rodriguez, Mario Martin, Nico Paz ja Gonzalo (Garcia) ovat lähellä pelaamista.

Barcelona isännöi Real Madridia kauden ensimmäisessä Clásicossa lauantaina.