Barcelona on pyytänyt anteeksi Real Madridin Vinícius Júniorilta erään seurapomonsa sanottua, että brassilaituri ansaitsee ”läimäyksen”.

Blaugranan hallituksen jäsen Mikel Camps kirjoitti tiistaina sosiaalisessa mediassa julkaisun, joka ehti kerätä runsaasti huomiota ennen kuin hän poisti sen.

Camps seurasi mitä ilmeisimmin Bragan ja Madridin välistä Mestarien liigan ottelua, sillä hän otti kirjoituksessaan kantaa Viníciuksen, 23, pelaamiseen.

Ottelussa nähtiin tilanne, jossa Vinícius harhautteli Bragan puolustajaa Serdar Saatçia, joka seurasi vierestä, kun brassitaituri tanssahteli pallon kanssa paikallaan.

– Kyse ei ole rasismista, vaan hän ansaitsee läimäyksen, koska hän on pelle ja ärsyttäjä. Mitä järkeä on näissä tarpeettomissa ja järjettömissä harhautuksissa keskellä kenttää? kirjoitti Camps AS:n mukaan sittemmin poistetussa julkaisussaan.

Barcelonan varapuheenjohtaja Rafa Yuste pahoitteli kollegansa sanomisia seuraavana päivänä ja sanoi, että moinen ei tule toistumaan.

– Jos Vinícius kuuntelee minua, haluan sanoa, että tämä ei tule toistumaan. Vaikka se oli virhe, sitä ei olisi pitänyt julkaista. Se oli sopimaton [viesti], kommentoi Yuste Movistarille.

Vinícius on toistuvasti joutunut vastustajan kannattajien rasististen loukkausten kohteeksi La Ligan otteluissa, kuten viime viikonloppuna Sevillassa.

Brasilian maajoukkuepelaaja todisti aiemmin tässä kuussa oikeudenkäynnissä kolmea Valencian kannattajaa vastaan, joita syytetään hänen rasistisesta solvaamisestaan toukokuussa pelatun ottelun aikana.

Barcelona ja Real Madrid kohtaavat tämän viikon lauantaina kauden ensimmäisessä El Clásicossa.

Tiempo de Juego

@tjcope
💥 Rafa Yuste, vicepresidente del @FCBarcelona, sobre las declaraciones de un directivo del club a @vinijr, en @MovistarFutbol

❌ "Aunque sea un desliz, no se tiene que hacer. Es un tweet desafortunado"

🙏🏻 "Si me está oyendo @vinijr, no se va a repetir " cope.es/programas/tiem…
cope.es

Rafa Yuste, sobre el tweet contra Vinicius: "No se tiene que hacer; no se va a repetir"

El vicepresidente deportivo del Barcelona habló en Movistar del tweet del directivo Mikel Camps, que escribió que Vinicius "se merece una colleja por...

Linkki twiittiin.