Syyskauden hirmutehot ovat yllättäneet Jude Bellinghamin itsensäkin. Keskikenttäpelaaja on sopeutunut nopeasti Real Madridiin siirryttyään seuraan viime kesänä Borussia Dortmundista.

Bellingham, 20, on tehnyt ensimmäiseen 12 otteluunsa jo 11 maalia ja syöttänyt kolme. Englannin maajoukkuepelaajasta odotettiin huippuluokan hankintaa, mutta näin tehokasta syksyä ei pystytty ennustamaan.

– Minulla on nyt 11 maalia ja se on hieman yllättävää. Haluan aina kehittyä, mutta tämä joukkue ei ole vahva pelkästään yksilöidensä ansiosta. Kyse on siitä vapaudesta, jonka pelaajat saavat valmentajalta, Bellingham kommentoi RTVE:lle.

Real Madridin kannattajat ovat ottaneet nopeasti Bellinghamin omakseen. Englantilaistähti myöntää saavansa kylmät väreet, kun fanit laulavat hänen nimeään The Beatlesin ”Hey Jude” -kappaleen tahtiin.

– Pidän The Beatlesista, erityisesti siitä yhdestä kappaleesta. Se kuinka he (kannattajat) saavat minut tuntemaan oloni kentällä, antaa kylmiä väreitä. Kun teen maalin, se kuuluu ensin vaimeasti ja sitten kovempaa ja kovempaa. Se tekee minut hyvin ylpeäksi, Bellingham kehui.

LUE MYÖS!