Barcelonan jalkapallojohtaja Deco arvelee, että seura ei pysty tammikuussa tekemään pelaajahankintoja.

Barça on ylittänyt La Ligan asettaman menorajan tälle kaudelle, mikä tarkoittaa sitä, että seura saa käyttää vain noin 50 prosenttia tuottamastaan tai säästämästään rahasta.

Barcelonan päävalmentaja Xavi haluaisi tiettävästi hankkia puolustavan keskikenttäpelaajan, jotta hänellä olisi riittävästi vaihtoehtoja joka paikalle. Decon mukaan on kuitenkin epätodennäköistä, että uusia nimiä tulisi talven siirtoikkunassa.

– Meidän on tammikuussa vaikea hankkia ketään. Olemme aina valmiina, jos tilaisuus tulee, mutta en usko, että se on mahdollista, sanoi Deco Mundo Deportivolle.

Barcelona on vahvistanut, että se on päässyt sopuun Athletico Paranaensen hyökkääjän Vitor Roquen siirrosta Espanjaan. Xavi haluaisi 18-vuotiaan kärkipelaajan jo tammikuussa, mutta Roqueta voidaan joutua odottamaan ensi kesään asti.

– Se ei riipu pelkästään seuran ponnisteluista. Osa asioista riippuu, mutta osa ei, kommentoi Deco.

– Vitor on pelaaja, jonka olemme hankkineet nykyhetkeä ja tulevaisuutta varten. Uskomme todella häneen, mutta meidän on katsottava, mitä voimme tehdä. Jos siirto ei tapahdu nyt, niin sitten heinäkuussa.

Football España

@footballespana_
Barcelona SD Deco does not sound convinced Vitor Roque will arrive in January:

"Let's see what we can do. He's a player that we've signed for the present and future, we believe in him, but we have to wait a bit and see how we can sort it out. If not now, it'll be in July." (MD)

Linkki twiittiin.