Real Madridin hyökkääjä Rodrygo Goes sanoo, että hän ei viihdy ysipaikan roolissaan.

Rodrygo, 22, on totuttu näkemään aiemmin urallaan enimmäkseen laiturina, mutta tällä kaudella Madridin uudessa formaatiossa hän on pelannut toisena keskushyökkääjänä.

Uudessa roolissa on vielä selkeästi hakemista, sillä brassitaiturilla on yhdeksän ottelun jälkeen tilastoituna vain yksi osuma ja yksi maalisyöttö.

– Olen aina tehnyt selväksi, että pystyn pelaamaan laidoilla. En yksinkertaisesti tykkää pelata ysipaikalla, vaikka minun on seurassani pelattava siellä. Brasilian maajoukkueessa minulla on enemmän vapauksia liikkua, kommentoi Rodrygo Marcan mukaan.

– Se on positiivista painetta, kun tietää, että ihmiset luottavat sinuun. Näen itseni pelaajana, joka pystyy ottamaan sen vastaan, ja uskon, että pystyn vastaamaan odotuksiin, joita minua kohtaan on asetettu.

– Brasilian kanssa pelaan välillä laidoilla, välillä keskellä. Jokaisella hyökkääjällä on oma pelityylinsä. Se riippuu siitä, miten joukkue pelaa ja miten suunnittelemme hyökkäyspelaamistamme.

Nähtäväksi jää, onko Rodrygo vielä jatkossa avauksen pelaaja Real Madridin uudessa systeemissä, kun sekä Vinícius Júnior että Joselu ovat pelikunnossa. Konkarihyökkääjä Joselu, 33, hankittiin Madridiin kirittämään muita hyökkääjiä, mutta hän on ollut huomattavasti tehokkaammassa vireessä kuin Rodrygo. Kahdessa edellisessä sarjaottelussa kärjessä aloittivat Vinícius ja Joselu.

GOAL

@goal
Rodrygo isn't happy with the position he's playing at Real Madrid 😳

Linkki twiittiin.