Brahim Díaz palasi kuluvaksi kaudeksi Real Madridiin.

Kaksi edellistä kautta sujuivat AC Milanissa ja Brahim voitti Milanossa Italian Serie A:n mestaruuden keväällä 2022.

Brahimin rooli on jäänyt kuitenkin hyvin pieneksi Real Madridissa. Hyökkäävä keskikenttäpelaaja on päässyt alkukaudella vain kerran avauskokoonpanoon ja on toistaiseksi pelannut ainoastaan 116 minuuttia Carlo Ancelottin alaisuudessa.

Brahimilla on perhetaustansa vuoksi mahdollisuus edustaa Marokon A-maajoukkuetta. Brahim, 24, ei ole toistaiseksi debytoinut Espanjan A-maajoukkueessa.

Marokko haluaisi Brahimin mukaan tammi-helmikuussa pelattavaan Afrikan mestaruusturnaukseen, mutta Real Madrid ei ole halukas päästämään pelaajansa lähtemään kisoihin kesken kauden.

– Brahim haluaa osallistua Afrikan mestaruusturnaukseen, mutta hän on kohdannut sen suhteen esteitä seurajoukkueensa osalta, Marokon jalkapalloliiton Mohamed Makrouf totesi lehdistölle.

Real Madridilla ei ole kuitenkaan oikeutta estää Brahimin osallistumista turnaukseen, jos pelaaja valittaisiin kisajoukkueeseen.

Marokko on ollut jo aiemminkin Brahimin kintereillä ja tiettävästi halusi nimetä pelaajan MM-kisajoukkueeseensa vajaa vuosi sitten. Marokko sijoittui MM-kisoissa sensaatiomaisesti neljänneksi.