Atlético ja Feyenoord iskivät keskiviikkoiltana yhteen Metropolitanolla Mestarien liigan lohkovaiheen toisella kierroksella. Atlético voitti ottelun 3-2.

Ottelun avausjaksolla nähtiin jopa neljä maalia. Feyenoord siirtyi johtoon jo seitsemännellä minuutilla, kun pallo kimposi Mario Hermoson jaloista Atléticon omaan maaliin. Álvaro Morata toi Atléticon tasoihin vain viittä minuuttia myöhemmin.

Feyenoord nappasi johtoaseman itselleen uudestaan kymmenisen minuuttia ennen taukovihellystä, kun Dávid Hancko iski pallon maalin edustalta ohi voimattoman Jan Oblakin. Antoine Griezmann toi puolittaisella saksipotkullaan Atléticon tasoihin juuri ennen taukoa.

Morata iski toisen jakson alussa illan toisen maalinsa Nahuel Molinan huippukeskityksestä. Osuma jäi ottelun viimeiseksi. Morata on viimeistellyt alkukaudella jo seitsemän maalia.

Atlético nousi ainakin toistaiseksi lohkon kärkipaikalle. Atlético jäi avauskierroksella Lazion vieraana 1-1 -tasapeliin. Lazion maalivahti Ivan Provedel tasoitti ottelun viimeisellä sekunnilla.